Monday, October 12, 2009

The Receptions Afrah & Hisham, Batu 3,Segari,Perak.10.10.09












Tahniah pada hisham dan afrah atas kenduri perkahwinan mereka pada 10.10.09. semoga anda berdua sentiasa mendapat lindungan rahmat Allah yang bertali arus, dilimpahi rezki Allah yang melimpah ruah serta bahagia hingga ke akhir hayat.
untuk teman2 ikm yang masih bujang..cepat kahwin woiii!cuba tanya pada hisham.mungkin ayat macam ni akan terkeluar"kalau tahu kahwin best, dah lama aku kahwin".hahaha!

5 comments:

cadphobia said...

Malatop.....makin hari makin hebat karya hang............sifuuu

Abe Wan said...

Gua suke pic no 4....gua try buat tp x nah jadi.....camano sifu....

chegu izwan said...

ayat last hang lagi menarik dari gambar hang bro.hahaha!

alanamir said...

cadphobia:
terima kasih.jangan panggil aku sifu beb.kita sama saja.

abe wan:
pic no4 tu,kena pkai lens 85mm.hehe!ikut sesedap rasa.

chegu izwan:
ayat melantus bila tanya pada orang baru kahwin!hahaha!

cadphobia said...

walaupun dh 8 tahun aku kahwin... tapi aku menyesal kahwin.... bukan ape....menyesal aku kahwin lambat....