Wednesday, September 29, 2010

Outdoor session Wan & Mira / Sept 18, 2010









wahh..lama betul aku tak update blog aku..byk yang concentrated pd FB.whoooahhaaaaa(gelak ted adnan)hehee..tapi dlm FB ni ada kala best ada kala x best..so aku decided masukkan gmbr wan ni dlm blog aku.hehee...best skit sebab bleh masukkan slide dlm 1 entry. so lain skit mood dia bile tengok ada slide ni
ketaq lutut aku juga sebab dh lama tak shoot wedding ni.tapi kwn pnya pasal, aku proceed jer. ada skit sumbangan aku pada sohabat korib aku sorang ni.hehe. terima kasih pada sohabat2 lain juga, azzahari si pelita minyak tanah dan wan azmin metaphomasis dan zul zcomby kerana sudi outing juga pada petang tu.
aku ucapkan wan selamat pengantin baru, bahagia ke akhir, dipanjangkan rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa dilindungi rahmat Allah yang bertali arus..amin.

p/s : tahun depan, raya nanti dah ada baby..wah..best2..whoaahaaaaaa...

Thursday, September 2, 2010