Wednesday, January 28, 2009

reunion srk sri kinta batch 92'

malam minggu ari tu,kita orang buat reunion kat area ipoh gak.so nak kembalikan nostalgia 16tahun,kenalah buat kt ipoh.pada awal planning,nak buat kat padang polo,then kat kantin sekolah dan macam2 lagik tapi last2 kat restoran pakeeza.tahniah aku ucapkan pada ida(dilantik jadi president reunion batch 92') kerana berjaya kumpulkan semua kita orang ni.fuh!best betul sebab jmpa balik kwn2 setelah 16tahun tak jumpe.kalau restoran tu tak tutup pukul 1030pm mau sampai 1,2am lepak lagi.kaum perempuan pun sama juga.lepak lagi kt bawah setelah abis event yg bermula pukul 8pm.seronok tu aku tak boleh nk bayangkan tengok kawan2 yang betul 16tahun tak jumpa xpecially shafit&azman(classmate aku 1 kepala masa 6M dulu).overall,muka semua tak lah banyak berubah sampai 5,6 inci ubahnya.hehehe!insyaAllah,tahun depan kita
buat lagi..





video

No comments: