Monday, April 19, 2010

Short Course Gazebo

Sesi bergambar beramai-ramai mungkin tidak ramai yang ada. ada yang dah balik.huhu

Jeff sebagai Chip untuk short course ni


Sesi lagak ngeri dari student SPS 4


Sesi possing tak hingat punya...



3 hari kita orang buat gazebo atau erti dalam bahasa melayu yang lebih mudah kita faham, pondok, denai dan lain2. Jeff selaku chip merangkap watak utama dan aku sebagai watak tambahan dalam drama gazebo ditambah dengan watak2 dari SPS 4. semua umpama kerang bakar..habis rentung dipanah mentari yang melimpahi terus membakar tanpa kasihan pada kami sepanjang kerja2 pembinaan. apa2 pun, terima kasih pada Jeff kerana sudi jemput aku dalam ini wayang gambar. pada student2 SPS 4, tahniah aku ucapkan kerana sanggup datang dan balik awal walaupun cuti semester.

8 comments:

mastika said...
This comment has been removed by the author.
mastika said...
This comment has been removed by the author.
Zakee said...

salam bro... ini semua hasil 17-55mm ke?

cun giler..

Zakee said...

bro.. bleh ajar aku tak cam ner nak edit bg nampak cam retro ala2 saiful nang gitu?

alanamir said...

zakee:
salam bro..wah!lama betul x dengor citer hang.ada yang aku pakai 17-50mm f/2.8 ada juga yang aku pakai 85mm f/1.8.boleh jer..bila aku balik ipoh, aku roger hang yer..kita kongsi ilmu..aku pun masih belajar lagi..

Zakee said...

okeh bro.. cantekk ...

minggu nih ari sabtu aku insyaAllah ada kat area gunung lang.. Minggu ni ada kelas Playing With Light oleh bro Azizan dari romantis studio..

alanamir said...

zakee:
fuh!dasat tu..g kursus lagi tu..boleh ajor aku pasal lighting.hehee

Zakee said...

Saja je menyemakkan muka kat situ.. tehehe...

xpe.. lain kali bila jumpa aku bleh ajor ko plak..