Tuesday, February 24, 2009

rombongan ke KL









aku,kak zana n khahar bwk student2 kitorang g KL sempena convention icct..so exbition tu buat kt KLCC..g sana pn balik ari jer.penat gak sebab balik ari tp layan baik pnyer sebab boleh gak tengok telatah student2 aku ni.haha!sampai sana dalam jam 11am..masuk dalam tu adalah 4jam kot.then balik manjung.on the way tu,singgah makan2 kat R&R.makan kt sana.pastu,singgah lagi kat teluk intan.makan lagi sebab sampi dlm 630pm.sampai ikm,adalah dalam jam 9.00pm.

1 comment:

cad said...

Alan, yag berenti banyak tu pasal driver nk claim balik lambat..... hang kena pow ke?